2021 – Opgehokt! Zoom

Genesius gaat online met de live Opgehokt Zoom!

Vreemde tijden vragen om creatieve oplossingen: wij zijn opgehokt, maar niet opgesloten.

En we hebben niet stilgezeten: we zijn uit onze comfortzone van de speelvloer gestapt en experimenteren en improviseren er online op los! Benieuwd naar het resultaat? Kom dan meekijken naar onze Opgehokt Zoom: die spelen we zondag 11 april om 20.00u.
Online, live, interactief én te volgen vanuit je eigen woonkamer!

De Opgehokt Zoom is theater én improvisatie, waarbij het publiek op sommige momenten de loop van het spel bepaalt. Je kiest bijvoorbeeld een gek beroep of onderwerp, regisseur Marianne Narold bepaalt de plek en onze jukebox zet een willekeurig liedje aan. Of andersom. Improviseren staat voor snel schakelen, meegaan met de flow en absurditeit. Scènes buitelen over elkaar heen en spelers wisselen elkaar af.

Het aantal plaatsen is beperkt, dus registreer snel een GRATIS ticket.

Registreer hier je gratis ticket

Tips voor gebruik van Zoom

  • Je kunt het beste kijken op een computer of laptop. Op een iPad kun je de voorstelling ook prima zien. Alle andere tablets en telefoons geven niet de juiste weergave en dan mis je een deel van Opgehokt – dat zou zonde zijn.

  • Je hoeft niet de Zoom-app te downloaden als je dat nog niet hebt gedaan, je kunt ook via je internetbrowser kijken. Direct bij het inloggen krijg je die keuze al: Launch Meeting of Join from your browser. Kies je de eerste, dan ga je naar de app. Kies je de tweede, dan kijk je gewoon via internet.

  • Als je nog nooit iets met Zoom hebt gedaan, is het handig om van tevoren alvast een beetje rond te kijken in deze testomgeving: https://zoom.us/test

  • Op zaterdag krijg je de link voor de Opgehokt! Zoom per e-mail. Je kunt zondag vanaf 19.45u inloggen, dan kunnen we stipt om 20.00u starten.

  • Instellingen: join audio by computer, gallery view aan, zelf geen lollige achtergrondjes gebruiken want dat vertraagt je internetverbinding.

  • In verband met de privacy vragen we je om tijdens de voorstelling geen printscreens op social media te delen.